Pri Mso SRZ v Seredi si dlhoročne úspešne počína Feeder Team, skupina nadšencov, ktorí majú v obľube lov rýb udicou na tzv. feeder. Je to spôsob rybolovu, kedy rybár spravidla loví iba na jeden feederový prút opatrený navijakom. Obyčajne maximálna dĺžka prútu je 4,5m od konca rúčky po posledné koncové očko. Dĺžka nadväzca býva minimálne 50cm vrátane power gumy, ak je použitá. Dĺžka sa rozumie vzdialenosť od háčika až po spoj, na ktorom sa zastaví úchyt krmítka, ktorý sa musí voľne pohybovať po silóne min 1,5m.

Prút na ktorý sa loví je opretý aspoň o jeden pevný oporný bod, zvyčajne racošku. Takto len trošička z tajov tohto čoraz viac obľúbeného rybolovu, hlavne medzi mladšími ročníkmi rybárov. Sereďský Feder team sa pravidelne zúčastňuje rybárskych zápolení v tomto spôsobe lovu, kolektív súťažil v tzv. LRU Feeder lige 2015- súťaž teamov, ktorá pozostávala zo samostatných štyroch dvojkôl, kde sa každé kolo konalo na inom rybárskom revíri. Výsledková listina teda pozostávala z 32 výsledkov, kedže sa jedná o súťaž družstiev.

U jednotlivcov sa započítavajú výsledky do rebríčka pre reprezentáciu Slovenskej republiky na najvyšej svetovej úrovni a to Majstrovstvách sveta v roku 2016, ktoré sa budú konať v Srbsku (Nowy Sad) a ktorého sa zúčastní 6 jednotlivcov, ktorí dosiahli v roku 2015 najlepšie výsledky, po ščítaní všetkých ligových kôl + majstrovstiev Slovenska. Sereďský borec Miloš Galgóci ml. sa umiestnil celkovo na 6. mieste a tak si „ulovil“ v poradí už štvrtýkrát miestenku do reprezentačného feeder Teamu Slovenska na svetový šampionát. Je to jedinečný úspech tohto mladého športovca, skvelého rybára.

Prehľad ligových podujatí : 1.VN CHtelnica 2. Váh, kanál Madunice 3. VD Žilina, Váh 4. VN Čerenec Feeder team Sereď – MsO SRZ Sereď sa umiestnil v konečnom rezultáte na krásnom 4. mieste v zložení : Miloš Galgóci ml., Ľudovít Scheinbereif, Daniel Thuroczy a Peter Hašuk. Avšak zápolenie, ktoré sa konalo v dňoch 3.- 4.10. 2015 v Bytči a ktoré spôsobilo sereďskej rybárskej i celej športovej verejnosti radosť, boli Medzinárodné majstrovstvá Slovenska jednotlivcov a družstiev v love udicou na feeder (LRU – F 2015). Medzinárodné majstrovstvá Slovenskej republiky vyhlasuje Rada SRZ ako preteky družstiev a jednotlivcov. Podmienkou účasti je platná registrácia družstva. Medzinárodné majstrovstvá Slovenska sú preteky, ktoré sa konajú raz za rok, ako dvojkolový pretek a prebiehajú podľa súťažných pravidiel LRU-FEEDER. Majstrovstvá SR s medzinárodnou účasťou sú vyhlasované a riadené osobitnými propozíciami. Medzinárodným majstrom Slovenska sa stal člen MsO SRZ v Seredi a Feeder Teamu Sereď Miloš Galgóci ml., ktorý sa môže tešiť z nádherného ocenenia a titulu špičkový športový rybár.

Na ďalšom peknom 4. mieste sa umiestnil taktiež sereďský rybár Daniel Thuroczy. Kolektív Feeder Teamu Sereď obsadil v celkovom poradí krásne 3. miesto v zložení Miloš Galgóci ml., Miloš Galgóci st., Ľudovít Scheinbereif, Daniel Thuróczy a Peter Hašuk. Všetkým našim športovým rybárom z Feeder Teamu úprimne blahoželáme, tešíme sa z prekrásneho a jedinečného úspechu jednotlivcov i celého kolektívu. Je to určite dôvod na ocenenie aj od najvyšších predstaviteľov mesta Sereď, takýto úspech v celoslovenskom meradle nesmie byť bez patričného povšimnutia. Prinášam niekoľko nádherných spomienok prezentáciou fotografií.